Zweeds leren online

De zangerige Zweedse taal behoort tot het clubje van de Germaanse talen en heeft zo toch wel het één en ander gemeenschappelijk met het Nederlands. Zweeds leren is zo weer net iets gemakkelijker dan je zou verwachten. Bovendien is Zweeds de taal die het meest gesproken word in Scandinavië. Dompel je onder in de Zweedse taal en leer in no-time je plan trekken dankzij een zelfstudie Zweeds.

Toont alle 3 resultaten

Zweeds leren online

Start je van nul of heb je de basis van de Zweedse taal al onder de knie? Het maakt niet uit. Kies voor een cursus Zweeds voor beginners of stap onmiddelijk in een cursus Zweeds voor gevorderden. Het is niet nodig om enige voorkennis te hebben van de Zweedse taal, je start gewoon in het niveau dat voor jou past.

Wat kan je verwachten van een online cursus Zweeds

Uiteraard leer je veel gebruikte Zweedse woorden zodat jij onmiddelijk je plan kan trekken bij je volgende reis naar Zweden. Ook een deel grammatica is essentieel om juiste zinnen te kunnen vormen. Met een online cursus Zweeds krijg je een goede basis en bouw je hierop verder tot het niveau dat je zelf wil bereiken.

Online cursus Zweeds studieduur

Leer in enkele maanden Zweeds met een zelfstudie cursus Zweeds. De studieduur is afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt. Ga je voor elke weekavond een uurtje leren, of spreid je de lessen liever door bijvoorbeeld één uurtje per week te studeren? Alles kan. Reken voor een combinatie van de cursus Zweeds voor beginners en Zweeds voor gevorderden ongeveer een vijftiental maanden.
Over een cursus Zweeds voor beginners of Zweeds voor gevorderden wordt meestal een negental maanden tot een klein jaar geteld. Maar alles hangt af van je eigen inzet.

Zelfstudie Zweeds: de voordelen

Het grote voordeel van een online cursus Zweeds is dat je zelf bepaalt wanneer je start en hoeveel tijd je eraan spendeert. Heb je het niet meteen beet? Geen probleem, je kan de lessen zoveel herhalen als je zelf nodig acht. Je werkt dus lekker op je eigen tempo.
Je studeert gewoon vanuit je luie zetel! Of van eender waar jij het aangenaam vindt. Zo zijn er geen vervelende verplaatsingen naar een school of opleidingscentrum nodig.
Je studeert dus waar en wanneer jij wil. En je kiest ook nog eens zelf hoelang je ermee bezig bent. Zweeds leren is zo goed toegankelijk voor iedereen.

Interessant leesvoer over thuis studeren!