Thaise Massage

Wil je mensen helpen relaxen? Hen aan de hand van een deskundige massage weer fris en monter krijgen? De spieren kneden tot het laatste restje spanning verdwenen is? Dan is Thaise massage voor jou dé ideale opleiding!Een Thaise massage verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop waardoor je klanten de energie door hun lichaam voelen stromen.

249,00 

Beschrijving

Wil je mensen helpen relaxen? Hen aan de hand van een deskundige massage weer fris en monter krijgen? De spieren kneden tot het laatste restje spanning verdwenen is? Dan is Thaise massage voor jou dé ideale opleiding!
Een Thaise massage verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop waardoor je klanten de energie door hun lichaam voelen stromen. Tijdens deze cursus leer je de beste technieken voor een geslaagde massage. En dat in een speciaal uitgerust lokaal met professionele masssagetafels! Je beweegt het lichaam in diverse yogaposities. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming met als doel het lichaam te harmoniseren en blokkades los te maken.
Ga aan de slag met deze eeuwenoude techniek en help anderen om energievoller door de dag te gaan.
Content
De filosofie achter de Thaise massage
Je spiritualiteit aanscherpen
Energie vrijmaken
Massagetechnieken voor verschillende lichaamsdelen
Je lichaamsgewicht behendig gebruiken bij de massage
Het belang van goed stretchen
Competences
Jij beheerst verschillende Thaise massagetechnieken en past ze correct toe.
Je maakt blokkades los en harmoniseert het lichaam van klanten.
Kwaaltjes als vermoeidheid of stijve spieren in rug en nek? Jij verlicht ze allemaal!
Jij laat klanten stressvrij en ontspannen door het leven gaan.