Schoonheidsspecialist

Ben jij iemand die graag natuurlijke schoonheid accentueert? Leg je anderen graag in de watten? Of droom je al lang van een baan in een beautysalon of wellnesscentrum? Met deze opleiding maak je die droom waar!Deze cursus leert je hoe je klanten laat stralen, van top tot teen! De opleiding behandelt lichaams- en gelaatsverzorging, manicure, pedicure en make-up.

569,00 

Beschrijving

Ben jij iemand die graag natuurlijke schoonheid accentueert? Leg je anderen graag in de watten? Of droom je al lang van een baan in een beautysalon of wellnesscentrum? Met deze opleiding maak je die droom waar!
Deze cursus leert je hoe je klanten laat stralen, van top tot teen! De opleiding behandelt lichaams- en gelaatsverzorging, manicure, pedicure en make-up. Omdat jouw klanten ook van de behandeling zelf willen genieten, ontdek je diverse massagetechnieken. Zo bied je klanten een totaalpakket aan. Pure verwennerij!
Zo word jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als medewerker in een schoonheidssalon of een gezondheidscentrum. Start je liever als zelfstandig deskundige? Ook daar bereidt deze opleiding je tot in de puntjes op voor!
Content
Gezichtsmaskers en lichaamspakkingen
Epilatie en lichaamsontharing
Alles over voeten, handen en nagels
Alles over make-up
Correcties en onvolmaaktheden
Diverse massagetechnieken
Competences
Individuele behandelplannen op maat opstellen en perfect uitvoeren
Voor elke klant de juiste en meest geschikte producten uitkiezen
Professionele gelaats- en lichaamsbehandelingen geven
Je klanten stralend en vol zelfvertrouwen door het leven laten gaan