Portugees leren online

Portugal is een parel van een land in Zuid Europa en ook enorm populair als vakantiebestemming. Portugezen staan bekend voor hun gastvrijheid en ze praten graag en honderduit over hun cultuur en gebruiken. Als je als toerist graag een woordje mee praat met de lokale bevolking, dan zit je goed met een online cursus Portugees.

 

Toont alle 3 resultaten

Taalcursus Portugees leren online

Portugees leren online hoeft niet moeilijk te zijn. Heb je totaal geen voorkennis? Dat is geen probleem! Start met de cursus Portugees voor beginners en leer Portugees in no time. Met de Portugese taal kan je bovendien ook je mannetje staan in Brazilië, een super mooi en divers Zuid-Amerikaans land en een avontuurlijke vakantiebestemming.

Wat kan je verwachten van een online cursus Portugees?

Met een cursus Portugees online start je een Portugese woordenschat uit te bouwen die je onmiddelijk kan gebruiken in de dagelijkse omgang in Portugal. Al snel kan je meer dan jezelf voorstellen en tot drie tellen. Buiten de basiskennis van eten te bestellen, de weg vragen, het openbaar vervoer gebruiken,…leer je ook volwaardige gesprekken voeren zodat je je moeiteloos kan uitdrukken in het Portugees. Grammatica komt hierbij ook aan bod zodat je zinnen op een juiste wijze leert opbouwen, werkwoorden leert gebruiken enz.
Er bestaat ook een cursus Brazilaans Portugees. Leer hier het specifieke Portugees dat men gebruikt als voertaal in Brazilië. Niet enkel handig als je daar op vakantie gaat, het is ook een uiterst geschikte cursus voor mensen die de taal nodig hebben om zaken te voeren in Brazilië.

Online cursus Portugees – studieduur

Met het volgen van een online cursus Portugees kan je ruim geteld binnen een klein jaar al een aardig mondje Portugees praten. Dit is gerekend op een uurtje les per week. Natuurlijk hangt alles af van de tijd die je vrijmaakt om met je studie bezig te zijn. Het spreekt voor zich dat met enkele uren studie per weer de studieduur van een cursus veel korter wordt. Zo kan je met een half jaartje intens studeren ook de cursus Portugees afronden

Zelfstudie Portugees: de voordelen

Studeer wanneer je wil, waar je wil en hoelang je wil! Dat zijn de grootse voordelen van een zelfstudie Portugees! Portugees leren doe je uit het comfort van je eigen huis, op de trein of in het park. Het enige wat je nodig hebt is een computer en de drive om te studeren.

Interessant leesvoer over thuis studeren!