Online Portugees leren – Vind de perfecte cursus

Online Portugees leren is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Veel online scholen hebben een leuk aanbod en er bestaat meer dan 1 cursus Portugees online.
 
Wil jij tijdens je volgende vakantie in Portugal niet klinken als een toerist en de lokale bevolking aanspreken in hun eigen taal? Dan is een cursus Portugees voor beginners zeker de perfecte bezigheid die jij van thuis uit kan doen.
 
Er bestaan verschillende Belgische scholen die een interessant aanbod aan opleidingen voor thuisstudie aanbieden. Zo kan iedereen tegenwoordig makkelijk online Portugees leren. Heb jij interesse in een cursus Portugees voor beginners of wil je liever meteen voor de Braziliaanse taal kiezen?
Dit is het huidige aanbod!

Cursus Portugees voor beginners

Portugal is een mooi land om naartoe te reizen. Hou jij van reisjes naar deze tropische Europese bestemming? Dan is een online cursus Portugees voor beginners de ideale manier om van thuis uit deze taal onder de knie te krijgen.
 
Tijdens de beginnerscursus Portugees leer je de basis van deze taal. Je leert mensen begroeten, ontdekt de grammatica en leert de belangrijkste woordenschat waarmee je jezelf kunt behelpen in Portugal.
 
Naast het feit dat deze cursus interessant is voor reizigers en vakantiegangers, is een inleiding in het Portugees ook een meerwaarde voor mensen die een carrière in de internationale zakenwereld nastreven. Wanneer je Portugees kan toevoegen aan je CV, heb je alvast een beetje voor op de mede sollicitanten.

Braziliaans voor beginners

Wil je Portugees leren om werk te zoeken in Brazilië of denk je erover om rond te gaan reizen in Brazilië? Dan kies je beter voor de opleiding Braziliaans dan voor het Portugees.
 
Hoewel Braziliaans een variant is op de Portugese taal, zijn er behoorlijk wat verschillen in de woordenschat die in Brazilië gebruikt wordt.
 
Tijdens deze basiscursus Braziliaans leer je de beginselen van de Portugese taal zoals die in Brazilië gebruikt wordt. Je leert hoe je mensen moet begroeten, een uitgebreide woordenschat en de nodige grammatica om jezelf uit de slag te trekken in Brazilië.

Waarom online Portugees leren?

Online een nieuwe taal leren, is een interessante manier om je kennis uit te breiden. Je studeert Portugees of Braziliaans vanuit het comfort van je eigen woning.
 
Terwijl je studeert, maak je bovendien uitgebreid kennis met een rijke cultuur.
 
Ook wanneer je een nieuwe taal toevoegt aan je CV, heb je daar veel voordeel bij. Werkgevers zien namelijk graag kandidaten die een uitgebreide talenkennis hebben.

Wat is het verschil tussen Portugees en Braziliaans?

Portugees wordt voornamelijk in Portugal gesproken. Het is het officiële Portugees zoals wij dat kennen. Maar, ook in Brazilië spreekt met Portugees. Deze taal klinkt heel anders dan de Europese vorm.
 
Zo klinkt het Braziliaans eerder zangerig, terwijl Europese sprekers van het Portugees dan weer klinkers inslikken.
 
Ook de woordenschat is een beetje anders. In Brazilië worden voor veel objecten andere woorden gebruikt dan in het Europese Portugees.
 
De basis van beide talen is dus eigenlijk dezelfde en beide talen zijn eigenlijk Portugees.
 
Je kiest in eerste instantie dus meestal voor een cursus Portugees voor beginners, tenzij je jouw Portugees effectief wil gebruiken om naar Brazilië te gaan.

Wil jij ook online Portugees leren?

Je had ongetwijfeld al interesse om Portugees te leren, want je bent op zoek gegaan naar online cursussen en opleidingen. Hopelijk hebben we je met deze informatie kunnen overtuigen om door te zetten!
 
Door een online opleiding te selecteren uit deze opties, kan je vrijwel meteen beginnen studeren.
 
Wacht dus niet langer en start vandaag nog met je online cursus Portugees.

Wil je deze opleiding volgen om je eigen zaak te starten?

Wil je deze opleiding volgen om in het ondernemerschap te stappen? Heb je plannen om zelfstandige in hoofdberoep of bijberoep te worden?
 
Dan bekijk je best ook even het cursusaanbod met opleidingen die je wegwijs maken in het Vlaamse ondernemer landschap.