Online cursus Engels

Met kennis van de Engelse taal kun je overal ter wereld terecht. Overal wordt Engels gesproken en het is de onofficiële taal van de wereld. Hoog tijd dus voor die online cursus Engels!
Op deze pagina vind je het online cursus aanbod van alle aanbieders is België. Online Engels leren is namelijk gemakkelijker dan ooit!
Gebruik de zoekbalk om een specifieke online taalcursus te vinden. Of blader hier doorheen het aanbod cursussen om een online cursus Engels te volgen.

Online cursus Engels: het aanbod

Op deze pagina vind je het complete aanbod aan Engels cursussen bij alle Belgisch en Nederlandse aanbieders van opleidingen.
Ongeacht je voorkennis, hier vind je wat je zoekt. In het aanbod bevinden zich Engelse cursussen voor beginners, maar ook opleidingen Engels voor gevorderden. Eerder interesse in Schots of Iers? Ook daar kun je een online thuisopleiding voor volgen.
Deze cursussen geven een overzicht van opleidingen bij aanbieders als NHA, Laudius, NTI en CVA.
Al deze online cursussen zijn toegangelijk voor studenten uit België en Nederland. Op het einde van de opleiding krijg je een erkend getuigschrift of diploma als bewijs dat jij de online cursus Engels tot een goed einde hebt gebracht.
Jouw perfecte cursus gekozen? Bekijk de specificaties voor de opleiding via de knop ‘Meer info’ om naar de website van de aanbieder te gaan.
Er is geen enkele reden meer waarom jij niet meteen kan starten met jouw missie: Engels leren online!

Zelfstudie Engels: de voordelen​

Een taal leren van thuis uit is om verschillende redenen een goed idee. Je hoeft jezelf niet aan te passen een de lesuren en jij studeert op jouw eigen tempo, wanneer het jou het best past.
Voor velen is het niet evident om naar een klaslokaal te gaan om een nieuwe taal te leren.
Je hebt kinderen of je werkt met onregelmatige uren.
Met een Engelse taalcursus die je van thuis uit volgt, kun jij nu eender waar, eender wanneer een nieuwe taal leren!

Interessant leesvoer over thuis studeren!