Nederlands: spelling

Wil jij foutloos Nederlands schrijven? Ben je het beu om steeds dt-fouten te maken of twijfel je over de schrijfwijze van bepaalde woorden? Met deze cursus schaaf je jouw kennis bij en ga je voor een foutloos parcours!Met deze thuisstudie geef je jezelf inzicht in de Nederlandse spelling en grammatica.

209,00 

Beschrijving

Wil jij foutloos Nederlands schrijven? Ben je het beu om steeds dt-fouten te maken of twijfel je over de schrijfwijze van bepaalde woorden? Met deze cursus schaaf je jouw kennis bij en ga je voor een foutloos parcours!
Met deze thuisstudie geef je jezelf inzicht in de Nederlandse spelling en grammatica. Je komt alles te weten over een correcte zinsbouw en vervoegingen van werkwoorden. Ook de meest voorkomende fouten komen uitgebreid aan bod. De cursus is met andere woorden een uitgebreide hulp om je Nederlands snel op te frissen en te verbeteren.
Aan de hand van praktijkvoorbeelden zal je gauw merken dat je de spelling en grammatica volledig onder de knie hebt. Zo stel je binnen de kortste keren foutloze brieven en andere teksten op!
Content
De werkwoordsvormen
Het aaneenschrijven van woorden
Het trema
De apostrof
Het vervangingsteken
Het koppelteken
Hoofdletters
Verkleinwoorden
Het woordgeslacht
Leestekens
Het afbreken van woorden
Competences
Foutloos schrijven en spellen in het Nederlands
De verschillende leestekens correct gebruiken
De dt-regel perfect toepassen
Brieven en e-mails correct opstellen
Steeds zonder twijfelen jouw teksten schrijven