Massagetherapeut

Vind je massages geven minstens zo leuk als massages krijgen? Fijn! Maar heb je de juiste technieken al in de vingers om iemand volledig te doen ontspannen?Tijdens deze lessen leer je onder begeleiding van een deskundig masseur hoe je de effleurage, duimrollen, petrissage en fricties correct uitvoert.

609,00 

Beschrijving

Vind je massages geven minstens zo leuk als massages krijgen? Fijn! Maar heb je de juiste technieken al in de vingers om iemand volledig te doen ontspannen?
Tijdens deze lessen leer je onder begeleiding van een deskundig masseur hoe je de effleurage, duimrollen, petrissage en fricties correct uitvoert. In ons speciaal uitgerust lokaal met professionele massagetafels oefen je je vaardigheden op je medestudenten. Op die manier ondervind je zelf de effecten van de verschillende grepen!
Na een introductie tot de anatomie van de spieren en gewrichten krijg je een overzicht van de belangrijkste uitwerkingen van massage op de spijsvertering, de ademhaling en de rest van het lichaam. Vervolgens ga je direct aan de slag met Zweedse technieken voor een volledige lichaamsmassage. Zo leer jij pijn te verlichten, het lichaam te ontspannen, overbelaste spieren los te werken en je klant weer in topconditie te brengen!
Content
Introductie tot de anatomie
Hoe creëer ik een rustgevende relaxatieruimte?
Welke materialen heb ik nodig in mijn zaak?
Hygiëne: het begin van een goede massage
Welke producten gebruik ik bij massages en welk effect hebben ze?
De verschillende effecten van etherische oliën
Welke technieken hanteer ik voor een deugddoende massage?
Alles over effleurages, duimrollen, petrissages, fricties en andere technieken
Allergieën en cosmetica
Competences
Je spoort probleemzones in het lichaam meteen op.
Je weet welke behandeling het beste aansluit bij de noden van de klant.
Je voert verschillende massagetechnieken correct uit.