Marketing

Ben jij sociaal, doelgericht en een échte verkoper? Wil je je talent actief op de markt ontplooien? Dan is deze opleiding Marketing onmisbaar voor je cv én je skills!Als marketeer ben je de spilfiguur van een onderneming in het streven naar succes: je zorgt voor een uitstekende naamsbekendheid bij het doelpubliek via een marktonderzoek, zet het imago van het bedrijf in de kijker met een concreet marketingplan en trekt haar een streepje voor op de concurrentie met succesvolle strategieën.

589,00 

Beschrijving

Ben jij sociaal, doelgericht en een échte verkoper? Wil je je talent actief op de markt ontplooien? Dan is deze opleiding Marketing onmisbaar voor je cv én je skills!
Als marketeer ben je de spilfiguur van een onderneming in het streven naar succes: je zorgt voor een uitstekende naamsbekendheid bij het doelpubliek via een marktonderzoek, zet het imago van het bedrijf in de kijker met een concreet marketingplan en trekt haar een streepje voor op de concurrentie met succesvolle strategieën. Een goed product + een straffe marketing is immers een stijgende omzet!
Leer het allemaal in onze boeiende hands-on lessen!
Content
Marketingbegrippen uitgelegd
Het marktonderzoek, het budget en het uitwerken van een marketingplan
Consumentengedrag: klanten winnen & behouden
Beïnvloeden van de vraag naar een product of dienst
Marketing & organisatie
De verschillende marketingstrategieën
Marktsegmentatie
Positionering & strategiekeuze
SWOT-analyse
Online marketing: hoe, wat en waarom?
Competences
Aangepast marktonderzoek kunnen doen voor je marketingstrategie
Een specifiek marketingplan A tot Z kunnen uitwerken
Je strategie efficiënt kunnen communiceren aan je teamgenoten