Mannenkapsels Knippen Stylen

De kleren maken de man maar ook het kapsel mag je zeker niet uit het oog verliezen! Droom jij van een carrière waarbij jij saai haar transformeert in hippe snits en mannenkapsels tot in de puntjes gaat stylen? Wil je graag spelen met barbercuts als pompadour, french crop, buzzcut en quiff om klanten een gepersonaliseerd kapsel aan te meten? Maak dan nu je droom waar!Schrijf je in voor deze praktijkopleiding en ontdek hoe jij je klanten deskundig ontvangt, adviseert en begeleidt met kennis én ervaring.

990,00 

Beschrijving

De kleren maken de man maar ook het kapsel mag je zeker niet uit het oog verliezen! Droom jij van een carrière waarbij jij saai haar transformeert in hippe snits en mannenkapsels tot in de puntjes gaat stylen? Wil je graag spelen met barbercuts als pompadour, french crop, buzzcut en quiff om klanten een gepersonaliseerd kapsel aan te meten? Maak dan nu je droom waar!
Schrijf je in voor deze praktijkopleiding en ontdek hoe jij je klanten deskundig ontvangt, adviseert en begeleidt met kennis én ervaring. In onze hands-on lessen heb jíj de schaar in handen!
Kortom: de geknipte cursus voor elke toekomstige herenkapper!
Content
Hanteren van kam en schaar
Werken met tondeuse
Gezichtsvormen, haarstructuur en haarsoorten
Klassieke herenkapsels
Knip- en scheertechnieken
Opknippen en opscheren
Faden van het haar
Verschillende barbercuts: pompadour, french crop, buzzcut en quiff
Competences
Kam, schaar, tondeuse,… Jij gaat er vlot mee aan de slag!
Je creëert kapsels voor verschillende gezichtsvormen, haarstructuren en haarsoorten.
Je laat mannen keer op keer sexy, stijlvol en stralend huiswaarts keren.