Makkelijk Frans leren online – Vind de ideale opleiding

De Franse taal wordt ook wel eens de meest romantische taal ter wereld genoemd. Heb jij interesse om deze taal meester te worden of verder te perfectioneren? Dan ben je hier op de juiste plaats.
 
Makkelijk Frans leren online doe je via een cursus van één van deze gespecialiseerde aanbieders. Leer Frans spreken en schrijven via een zelfstudie Frans zonder veel poes pas.
 
Bekijk het aanbod en vind de geschikte cursus Frans online. Start vandaag nog of wanneer het jou past. Dat is één van de grote voordelen van online studeren. Jij kiest wat je studeert en wanneer.
 
Op deze pagina vind je een uitgebreid aanbod aan cursussen Frans ongeacht je niveau.
 
Zoek je een cursus Frans voor beginners of Frans voor gevorderden? Of ben je eerder op zoek naar een snelcursus om je zakelijke communicatie Frans op te schonen?
 
Het aanbod van cursussen toont de beschikbare opleidingen Frans van erkende aanbieders. De cursussen zijn beschikbaar voor studenten uit zowel België als Nederland. Na voltooiing van de cursus krijg je een erkend getuigschrift of diploma als bewijs van je deelname en positief resultaat.

Thuiscursus Frans voor beginners

Wil je een rondreis maken in Frankrijk of wil je graag wat beter je plan kunnen trekken tijdens een jaarlijkse vakantie naar het mooie Frankrijk. Een basis cursus Frans is de ideale manier om van start te gaan.
 
Tijdens de opleiding Frans voor beginners, die je van thuis uit kan volgen, leer je de basis begrippen, een basis woordenschat en begin je met de grammatica van de taal.
 
Aan het eind van deze opleiding kan je al een aardig woordje Frans praten en kan je jezelf goed redden tijdens een trip door Spanje. Je mag ervan uit gaan dat je aan het eind van deze opleiding de weg kan vragen, een maaltijd kan bestellen en enkele vragen stellen aan de hotelmanager.

Frans voor gevorderden

Heb je al een degelijke kennis van de Frans taal, maar maak je toch regelmatig een fout? Of kan je niet altijd het juiste woord vinden wanneer je in het Frans communiceert?
 
De thuisopleiding Frans voor gevorderden is de ideale cursus voor jou.
 
Tijdens deze opleiding breid je jouw woordenschat verder uit, maar ga je ook dieper in op de Franse grammatica.

Frans voor zakelijke correspondentie

Veel Vlaamse vacatures vermelden een voorkeur voor personen die ook goed Frans spreken en schrijven. Frans is dan ook de tweede taal in ons land.
 
Heb jij de Franse taal regelmatig nodig tijdens je job? Ontvang je regelmatig een telefoontje van een Frans sprekende klant of partner? Dan is de opleiding Frans voor zakelijke correspondentie zeker een goed idee.
 
Tijdens deze opleiding leer je de juiste woordenschat voor zakelijk gebruik en scherp je jouw grammatica nog een keer aan. Zo kan je zonder blozen in het Frans antwoorden tijdens een zakendiner of bij een binnenkomend telefoontje.
 
 
Je leert tijdens deze cursus zowel spreken als schrijven. Daarna maak je meer kans op die droomjob!

Online Frans leren spreken: de voordelen

Online Frans leren spreken heeft ontelbaar veel voordelen. Je hebt je jaren op de schoolbanken al achter de rug en voelt er weinig voor om opnieuw in een klaslokaal te zitten met andere leerlingen. Met een online cursus leer je Frans vanuit je luie zetel, op de trein of aan de keukentafel. Je studeert waar en wanneer jij dat wil.
 
Frans leren heeft nog meer voordelen, want de Franse taal wordt op veel plaatsen ter wereld gebruikt. Wil je een reisje plannen naar ons buurland Frankrijk? Dan komt het alvast goed van pas. Maar ook in Canada, delen van Afrika en enkele Caraïbische eilanden kun je perfect terecht met jouw opleiding Frans.
 
  • Studeer waar je wil (de zetel, de trein, de tuin, …)
  • Leer Frans wanneer je wil
  • Studeer op je eigen tempo
  • Sla dingen over die je niet nodig hebt
 
Een nieuwe taal leren is erg goed voor je hersenen. Bovendien behoort Frans tot één van de beste talen die je momenteel kunt leren om je carrière een boost te geven.
 
Twijfel dus niet langer en begin vandaag met je zelfstudie Frans. Haal de romanticus in je naar boven en zeg vanavond nog tegen je lief: Je t’aime, mon amour!

Wil je deze opleiding volgen om je eigen zaak te starten?

Wil je deze opleiding volgen om in het ondernemerschap te stappen? Heb je plannen om zelfstandige in hoofdberoep of bijberoep te worden?
 
Dan bekijk je best ook even het cursusaanbod met opleidingen die je wegwijs maken in het Vlaamse ondernemer landschap.