Lomi Lomi Massage

Aloha! Heb jij al een basisopleiding massage achter de rug? En wil jij je verder specialiseren in de hippe lomi lomi massagetechniek uit Hawaï? Schrijf je dan vandaag nog in voor deze praktijkgerichte opleiding!Bij deze massage draait het om twee belangrijke elementen; harmonie en liefde.

279,00 

Beschrijving

Aloha! Heb jij al een basisopleiding massage achter de rug? En wil jij je verder specialiseren in de hippe lomi lomi massagetechniek uit Hawaï? Schrijf je dan vandaag nog in voor deze praktijkgerichte opleiding!
Bij deze massage draait het om twee belangrijke elementen; harmonie en liefde. Een tekort hieraan leidt vaak tot blokkades in de energiestroom. Tijdens de lessen leer je de vloeiende massagetechnieken van lomi lomi toepassen. Door de relaxerende flow van de massage voelen je klanten zich als herboren en worden blokkades opgeheven. Door de massagegrepen raak je ook zelf helemaal ontspannen en komt je eigen energie vrij. Ontdek snel de krachtige werking van de lomi lomi massage, puur genieten voor je klanten én voor jezelf!
Content
Filosofie achter de lomi lomi massage
Helende massagetechnieken
Een volledige lichaamsmassage volgens Hawaïaanse traditie
Competences
Jij kent de oorsprong van de lomi lomi massage.
Jij heft innerlijke blokkades bij klanten op en doet hun energie weer vrij stromen.
Jij biedt gespecialiseerde massagetechnieken aan die jouw klantenbestand doen groeien.