Interieurstylist Allround

Word jij warm van stijlvol interieur? Voel jij een roeping om mensen te begeleiden op vlak van interieurinrichting? Dan ben je uit het juiste hout gesneden voor deze thuisopleiding Allround Interieurdesign!Je wordt ondergedompeld in de stijlvolle wereld van interieurdesign en bouwt jezelf uit tot deskundig en inventief Interieurstylist.

995,00 

Beschrijving

Word jij warm van stijlvol interieur? Voel jij een roeping om mensen te begeleiden op vlak van interieurinrichting? Dan ben je uit het juiste hout gesneden voor deze thuisopleiding Allround Interieurdesign!
Je wordt ondergedompeld in de stijlvolle wereld van interieurdesign en bouwt jezelf uit tot deskundig en inventief Interieurstylist. Zowel voor particulieren als de bedrijfswereld transformeer jij ruimtes en woningen in smaakvolle en harmonieuze gehelen.
Stap per stap verdiep je je in Interieurstyling, Vastgoedstyling, Verlichtingsadvies, SketchUp 3D en Feng Shui. Je leert ook hoe je de persoonlijke smaak van je klanten tot uiting brengt in je ontwerpen. Zo heb jij alles in huis om als professioneel Interieurdesigner aan de slag te gaan!
Content
Module: Interieurstyling
Module: Verlichtingsadviseur
Module: Feng Shui
Module: Homestaging
Module: SketchUp
Competences
Al doende je eigen stijl ontwerpen
Inzicht krijgen in de bouwstenen van een stijlvol interieur
Kleine herstellingen en reparaties uitvoeren
Woningen compleet verkoopklaar maken
Professionele tekeningen en modellen maken met SketchUp 3D