Interieurstylist Allround

Vind je plezier in het inrichten van je eigen huis? Heb je zin om ook andere mensen te helpen bij het stylen van hun interieur? Dan is de uitgebreide virtual class Interieurstylist (Allround) helemaal jouw ding!In deze modulaire virtual class ontdek je alles over verschillende stijlen in de designwereld! Je leert de belangrijkste do’s en don’ts van de interieurstyling.

1.064,00 

Beschrijving

Vind je plezier in het inrichten van je eigen huis? Heb je zin om ook andere mensen te helpen bij het stylen van hun interieur? Dan is de uitgebreide virtual class Interieurstylist (Allround) helemaal jouw ding!
In deze modulaire virtual class ontdek je alles over verschillende stijlen in de designwereld! Je leert de belangrijkste do’s en don’ts van de interieurstyling. Je leert ook werken met SketchUp 3D, een digitaal programma om interieurs op maat te ontwerpen.
Ben je geïnteresseerd in de wereld van retro, vintage en industrieel design? Klaar om je creativiteit uit te leven in huizen en appartementen? Twijfel niet langer en schrijf je snel in voor deze allround online opleiding!
Content
Moduel 1: Interieurstylist (Basis)
Module: SketchUp 3D
Module: Vastgoedstylist (Homestaging)
Module: Interieurstylist (Gevorderden)
Competences
Jij vertaalt de wensen van je klant naar een origineel en creatief interieurconcept.
Jij zet de sterke punten van een woning in de verf.
Je maakt van elke woonst een echte thuis.
Professioneel ontwerpen en tekenen in 3D? Jij kan het!
Je weet hoe je snel start als zelfstandig interieurexpert.