Hairstylist

Ben jij gek op leuke kapsels en verslaafd aan YouTube-filmpjes waarin bekende vloggers onthullen hoe ze trendy haarstijlen creëren? Droom je er van als zelfstandig hairstylist de kapsels van je cliënten tot in de puntjes te stylen? Schrijf je dan vandaag nog in voor de opleiding HairstylistTijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je met de nieuwste technieken prachtige kapsels te realiseren.

175,00 

Beschrijving

Ben jij gek op leuke kapsels en verslaafd aan YouTube-filmpjes waarin bekende vloggers onthullen hoe ze trendy haarstijlen creëren? Droom je er van als zelfstandig hairstylist de kapsels van je cliënten tot in de puntjes te stylen? Schrijf je dan vandaag nog in voor de opleiding Hairstylist
Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je met de nieuwste technieken prachtige kapsels te realiseren. Je bepaalt haartypes en leert werken met de juiste verzorgingsproducten. Zo weet je als geen ander het knapste eindresultaat te behalen bij het stylen.
Brushen, opsteken, stylen, vlechten, … jij doet het! Voor een gewone werkdag of een classy trouwfeest? Jouw klanten en omgeving zullen versteld staan van jouw stylingskwaliteiten!
Content
Verschillende haartypes
Professionele verzorgingsproducten
Brushen, stijlen en opsteken
Avond- en feestkapsels
Starten als zelfstandig hairstylist
Competences
Jij werkt vlot met allerlei professionele haarproducten en materialen.
Werkdag of feestje? Jij schudt voor elke gelegenheid een gepast kapsel uit je mouw.
Je vertaalt de wens van de klant keer op keer in een schitterende snit.
Jij maakt meteen naam met jouw verzorgde en volmaakte creaties.