Hairstylist (Allround)

Spreken goede looks en een verzorgd uiterlijk je aan? Wil je zowel basistechnieken voor een hippe look als uitgebreide skills voor een stralend feestkapsel aanleren? Ben je geïnteresseerd in een carrière als zelfstandige of werknemer in de beauty-, mode- of mediawereld? Dan is deze boeiende en veelzijdige opleiding Hairstylist (Allround) jou op het lijf geschreven!Als hairstylist geef je een prachtige look aan je klanten.

449,00 

Beschrijving

Spreken goede looks en een verzorgd uiterlijk je aan? Wil je zowel basistechnieken voor een hippe look als uitgebreide skills voor een stralend feestkapsel aanleren? Ben je geïnteresseerd in een carrière als zelfstandige of werknemer in de beauty-, mode- of mediawereld? Dan is deze boeiende en veelzijdige opleiding Hairstylist (Allround) jou op het lijf geschreven!
Als hairstylist geef je een prachtige look aan je klanten. Je weet haarfijn uit te leggen welk kapsel hen past dankzij je inzicht in haartypes en gelaatsvormen. Bovendien leer je alle kneepjes van het vak om moderne en frisse creaties te maken zoals vlechten en opsteekkapsels.
Brushen, krullen, vlechten, opsteken… Schrijf je nu in en word een expert in haarstyling!
Content
Module: Hairstylist
Module: Hairstylist Pro Class
Competences
Jij werkt vlot met allerlei professionele haarproducten en materialen.
Brushen, stijlen, krullen,… Jij doet het allemaal!
Werkdag of feestje? Jij schudt voor elke gelegenheid een gepast kapsel uit je mouw.
Je vertaalt de wens van de klant keer op keer in een schitterende snit.
Jij maakt meteen naam met jouw verzorgde en volmaakte creaties.