Gezondheidscoach Allround

Geloof jij sterk in complementaire en natuurlijke behandelwijzen? Wil je cliënten door middel van een individueel coachingstraject begeleiden naar gezondere leef- en eetgewoonten en hen helpen zich beter in hun vel te voelen, meer energie te hebben en hun leven meer in balans te brengen? Dan is de modulaire opleiding Gezondheidscoach ideaal voor jou!Het traject bestaat uit 5 modules: Bachbloesemtherapie, Natuurvoeding, Kruidenleer, Mindfulness en Voetreflexologie.

1.490,00 

Beschrijving

Geloof jij sterk in complementaire en natuurlijke behandelwijzen? Wil je cliënten door middel van een individueel coachingstraject begeleiden naar gezondere leef- en eetgewoonten en hen helpen zich beter in hun vel te voelen, meer energie te hebben en hun leven meer in balans te brengen? Dan is de modulaire opleiding Gezondheidscoach ideaal voor jou!
Het traject bestaat uit 5 modules: Bachbloesemtherapie, Natuurvoeding, Kruidenleer, Mindfulness en Voetreflexologie. Allen in het teken van de bevordering van de mentale en fysieke gezondheid.
Na elke module krijg je een examen. Geslaagd? Dan ontvang je een diploma dat je toevoegt aan je cv en waarmee je kan gaan solliciteren of starten als zelfstandige.
Content
Module: Bachbloesemtherapeut
Module: Natuurvoeding
Module: Herborist
Module: Mindfulness Coach
Module: Voetreflexologie (basis)
Competences
Via natuurlijke methodes, gezonde voeding en massages het zelfherstellend vermogen van het lichaam kunnen activeren
De geneeskundige krachten van kruiden en planten begrijpen én kunnen toepassen
Je cliënten negatieve gebeurtenissen kunnen laten accepteren en hen ermee leren omgaan
Je cliënten kunnen verlossen van stress, pijn, slapeloosheid, depressie en burn-out
Starten als zelfstandige