Front End Developer (ICT)

Zijn computers jouw speeltje en zie jij ICT als een bron van eindeloze mogelijkheden? Ben je bovendien visueel sterk en creatief aangelegd? Dan is deze allroundopleiding ICT & Webdevelopment jouw kans om als professionele ICT crack te schitteren!Je leert websites creëren, vormgeven en beheren, een webshop opstarten en je lanceert doelgerichte marketingcampagnes.

995,00 

Beschrijving

Zijn computers jouw speeltje en zie jij ICT als een bron van eindeloze mogelijkheden? Ben je bovendien visueel sterk en creatief aangelegd? Dan is deze allroundopleiding ICT & Webdevelopment jouw kans om als professionele ICT crack te schitteren!
Je leert websites creëren, vormgeven en beheren, een webshop opstarten en je lanceert doelgerichte marketingcampagnes. Als ICT professional word jij de sleutelfiguur voor bedrijven om hun online aanwezigheid te versterken en naar nieuwe digitale hoogtes te pushen.
Je gaat dan ook een gevarieerde en lonende carrière tegemoet in ICT waarin nieuwe uitdagingen jou elke dag verder aanscherpen als ICT expert.
Content
Module: Webdesign
Module: WordPress
Module: Dreamweaver
Module: Scoren in Google
Module: Webshopbeheerder
Competences
Geef je technische kennis een update
Schud de meest creatieve en gebruiksvriendelijke webpagina’s uit je mouwen
Leer hoe websites gebouwd worden van A tot Z
Laat websites renderen