Zakelijk Frans

Lukt een gerecht bestellen en de rekening vragen in een Frans restaurant je wel, maar merk je dat je kennis tekortschiet in een zakelijke situatie? Wil je graag professioneel in het Frans leren presenteren, schrijven en mailen? Dan is deze cursus jou op het lijf geschreven!Deze praktijkgerichte lessen zijn toegankelijk voor iedereen die reeds een basiskennis Frans heeft.

279,00 

Beschrijving

Lukt een gerecht bestellen en de rekening vragen in een Frans restaurant je wel, maar merk je dat je kennis tekortschiet in een zakelijke situatie? Wil je graag professioneel in het Frans leren presenteren, schrijven en mailen? Dan is deze cursus jou op het lijf geschreven!
Deze praktijkgerichte lessen zijn toegankelijk voor iedereen die reeds een basiskennis Frans heeft. Onze opleidingen bieden heel wat mogelijkheden om je eerder verworven talenten te ontplooien en je skills aan te scherpen. De cursus is ideaal voor zowel werknemers als ondernemers die vaak in contact staan met Franstalige klanten of collega’s en beter met hen willen leren communiceren.
Het Zakelijk Frans geeft je carrière een flinke boost in tweetalig België!
Content
Jezelf voorstellen
Iemand beschrijven
Zakelijke e-mails schrijven
Een pand huren en verhuren
Een reis boeken
Bedrijfsstructuren doorgronden
Solliciteren
Een gebeurtenis in de verleden tijd bespreken
Een probleem aangeven
Een klachtenbrief opstellen
Een presentatie geven
Competences
Jij redt jezelf ook in zakelijke situaties perfect in het Frans.
Presenteren, brieven opstellen of e-mails schrijven? Dat kan jij ook in het Frans!
Je communiceert vlot met Franstalige klanten, collega’s of zakenpartners.