Frans - Zakelijke Communicatie

Ken je een aardig woordje Frans, maar schiet je kennis tekort in zakelijke situaties of professionele omgevingen? Wil je vakkundig in het Frans vergaderen? Dan is deze thuiscursus jouw ding! Ideaal voor wie op het werk in contact komt met Franstalige klanten of collega´s!Deze praktijkgerichte thuisopleiding is geschikt voor al wie een basiskennis Frans heeft.

344,00 

Beschrijving

Ken je een aardig woordje Frans, maar schiet je kennis tekort in zakelijke situaties of professionele omgevingen? Wil je vakkundig in het Frans vergaderen? Dan is deze thuiscursus jouw ding! Ideaal voor wie op het werk in contact komt met Franstalige klanten of collega´s!
Deze praktijkgerichte thuisopleiding is geschikt voor al wie een basiskennis Frans heeft. De cursus versterkt je communicatieve skills en breidt je woordenschat uit met termen uit de bedrijfswereld. Je leert mails en brieven opstellen, telefoontjes afhandelen, facturen maken,….
Zo heb jij de durf én de kunde om je Frans ook in professionele settings tentoon te spreiden. Dat geeft je carrière een flinke boost in tweetalig België en ver daarbuiten!
Content
Jezelf formeel voorstellen
Anderen tot in detail beschrijven
Complexe informatie geven, doorsturen én opvragen
Alles over eten, wonen en reizen
Alles over het bedrijfsleven
Cv’s, motivatiebrieven en sollicitaties
Problemen identificeren en doorgronden
Klachten afhandelen
Competences
Correct in het Frans telefoneren, mailen, vergaderen,…
Specifieke bedrijfsterminologie en zakelijke omgangsvormen perfect gebruiken
Allerlei professionele documenten opstellen volgens Franstalige normen