Frans leren online

De Franse taal wordt ook wel eens de meest romantische taal ter wereld genoemd. Heb jij interesse om deze taal meester te worden of verder te perfectioneren? Dan ben je hier op de juiste plaats. Makkelijk Frans leren online doe je via een cursus van één van deze gespecialiseerde aanbieders. Leer Frans spreken en schrijven via een zelfstudie Frans zonder veel poes pas. Bekijk het aanbod en vind de geschikte cursus Frans online. Start vandaag nog of wanneer het jou past. Dat is één van de grote voordelen van online studeren. Jij kiest wat je studeert en wanneer.

Zelfstudie Frans online – het aanbod

Op deze pagina vind je een uitgebreid aanbod aan cursussen Frans ongeacht je niveau. Zoek je een cursus Frans voor beginners of Frans voor gevorderden? Of ben je eerder op zoek naar een snelcursus om je zakelijke communicatie Frans op te schonen? Heb je eerder interesse in de Franse literatuur, dan is een cursus Bretons misschien hetgene dat je zoekt?
Het aanbod van cursussen toont de beschikbare opleidingen Frans van erkende aanbieders als NHA, NTI, LOI, CVA en Laudius. De cursussen zijn beschikbaar voor studenten uit zowel België als Nederland. Na voltooiing van de cursus krijg je een erkend getuigschrift of diploma als bewijs van je deelname en positief resultaat.
Bekijk de specificaties van jouw gekozen opleiding door op de knop meer info te klikken. Veel succes!

Online Frans leren spreken: de voordelen

Online Frans leren spreken heeft ontelbaar veel voordelen. Je hebt je jaren op de schoolbanken al achter de rug en voelt er weinig voor om opnieuw in een klaslokaal te zitten met andere leerlingen. Met een online cursus leer je Frans vanuit je luie zetel, op de trein of aan de keukentafel. Je studeert waar en wanneer jij dat wil.
Frans leren heeft nog meer voordelen, want de Franse taal wordt op veel plaatsen ter wereld gebruikt. Wil je een reisjeplannen naar ons buurland Frankrijk? Dan komt het alvast goed van pas. Maar ook in Canada, delen van Afrika en enkele Caraïbische eilanden kun je perfect terecht met jouw opleiding Frans.
  • Studeer waar je wil (de zetel, de trein, de tuin, …)
  • Leer Frans wanneer je wil
  • Studeer op je eigen tempo
  • Sla dingen over die je niet nodig hebt
Twijfel dus niet langer en begin vandaag met je zelfstudie Frans. Haal de romanticus in je naar boven en zeg vanavond nog tegen je lief: Je t’aime, mon amour!

Interessant leesvoer over thuis studeren!