Excel

Wil jij je digitale wapenarsenaal uitbreiden? Wil je professioneel werken met een van de populairste professionele softwareprogramma’s? Dan is deze praktische thuisstudie Excel een rechtstreeks ticket naar een betere job en meer werkgelegenheid!Van thuis uit en tegen de scherpste prijs bestudeer je de ins en outs van Excel.

189,00 

Beschrijving

Wil jij je digitale wapenarsenaal uitbreiden? Wil je professioneel werken met een van de populairste professionele softwareprogramma’s? Dan is deze praktische thuisstudie Excel een rechtstreeks ticket naar een betere job en meer werkgelegenheid!
Van thuis uit en tegen de scherpste prijs bestudeer je de ins en outs van Excel. Je leert hoe je Excel laat werken voor jou en niet andersom. Complexe automatische berekeningen, gedetailleerde en aanpasbare grafieken, macro’s, draaitabellen, … dit wordt allemaal kinderspel voor jou.
De cursus is samengesteld voor Microsoft office 365. Je kan deze cursus volgen met Microsoft office 2016, Microsoft office 2019 en Microsoft office 365.
Na de cursus ben je een volleerd Excel-expert die bij talrijke bedrijven aan de slag kan in een administratieve, commerciƫle en/of analytische functie. Schrijf je dus als de bliksem in!
Content
De voordelen en mogelijkheden van Excel
De schermopbouw
Grafieken en tabellen opmaken
Overzichten maken en gegevens beheren
Automatisch totalen berekenen
Een database aanleggen en gebruiken
Je rekenwerk automatiseren
Gegevens invoeren, sorteren en filteren
Rijen, kolommen en cellen
Werkmappen maken, bewaren en sluiten
Formules en functies
Opmaak en stijlen
Celadresseringen
Excel gebruiken om je boekhouding bij te houden
Competences
Jij schudt vlot verschillende grafieken en tabellen uit je mouw.
Jij automatiseert je rekenwerk en gebruikt formules en functies.
Gegevens deskundig invoeren, sorteren en filteren? Jij kan het allemaal.