Engels leren met een online cursus Engels

Met kennis van de Engelse taal kun je overal ter wereld terecht. Overal wordt Engels gesproken en het is de onofficiële taal van de wereld. Hoog tijd dus voor die online cursus Engels!
Op deze pagina vind je het online cursus aanbod van alle aanbieders is België. Online Engels leren is namelijk gemakkelijker dan ooit!
 
Op deze pagina vind je het complete aanbod aan Engels cursussen bij alle Belgisch en Nederlandse aanbieders van opleidingen.
Ongeacht je voorkennis, hier vind je wat je zoekt. In het aanbod bevinden zich Engelse cursussen voor beginners, maar ook opleidingen Engels voor gevorderden. Eerder interesse in Schots of Iers? Ook daar kun je een online thuisopleiding voor volgen.
Deze cursussen geven een overzicht van opleidingen bij aanbieders als NHA, Laudius, NTI en CVA.
Al deze online cursussen zijn toegankelijk voor studenten uit België en Nederland. Op het einde van de opleiding krijg je een erkend getuigschrift of diploma als bewijs dat jij de online cursus Engels tot een goed einde hebt gebracht.
Jouw perfecte cursus gekozen? Bekijk de specificaties voor de opleiding via de knop ‘Meer info’ om naar de website van de aanbieder te gaan.
Er is geen enkele reden meer waarom jij niet meteen kan starten met jouw missie: Engels leren online!

Engels voor beginners

In de opleidingen Engels voor beginners begin je helemaal bij de basis van de taal.
Je leert hoe de taal in elkaar zit en tegen het einde van de cursus kan jij de belangrijkste woorden, zinnen en vragen zeggen en begrijpen.
Deze basiscursus is de perfecte start voor iedereen die graag makkelijker wil communiceren met anderstaligen. Engels is een wereldtaal en overal waar je komt, kan je met de Engels taal wel min of meer een gesprek voeren.
Engels is voor veel mensen over de hele wereld een tweede of derde taal. De kans is dus groot dat je in het buitenland veel baat hebt bij een opleiding en basiskennis van het Engels.

Engels voor gevorderden

Praat je al een behoorlijk woordje Engels, maar wil je je kennis aanscherpen?
De cursus Engels voor gevorderden is een goede opleiding waarin je dieper ingaat op grammatica en bovendien ook je woordenschat een heel pak kan uitbreiden.

Engels voor experts

De thuisopleiding Engels voor experts gaat nog dieper in op de details.
Wil je nooit meer fouten maken tegen grammatica issues en wil je dat het Engels vloeiend uit je mond en pen rolt? Dan kan je jezelf verder verdiepen in de Engels taal met deze cursus.
Met een thuisopleiding Engels voor experts zorg je ervoor dat jouw geschreven en gesproken kennis van het Engels naar een hoger niveau getild wordt.

Zakelijk Engels

Spreek en schrijf je al goed Engels, maar heb je de taal nodig voor je beroep of om zaken te doen?
In het zakelijk Engels krijg je een ander jargon en een ruimere, zakelijke woordenschat te zien.
De cursus zakelijk Engels of Business English is ideaal voor secretariaatsmedewerkers of CEO’s die regelmatig met Engelse correspondenten communiceren. Ook als zelfstandig freelancer met buitenlandse contacten heb je veel baat bij het volgen van deze thuisstudie.

Zelfstudie Engels: de voordelen​

Een taal leren van thuis uit is om verschillende redenen een goed idee. Je hoeft jezelf niet aan te passen een de lesuren en jij studeert op jouw eigen tempo, wanneer het jou het best past.
Voor velen is het niet evident om naar een klaslokaal te gaan om een nieuwe taal te leren.
Je hebt kinderen of je werkt met onregelmatige uren.
Met een Engelse taalcursus die je van thuis uit volgt, kun jij nu eender waar, eender wanneer een nieuwe taal leren!
  • Studeer één van de meest gesproken talen ter wereld
  • Wees overal ter wereld aanspreekbaar
  • Volg films zonder naar de ondertitels te kijken
  • Breid je kennis van deze wereldtaal uit

Wil je deze opleiding volgen om je eigen zaak te starten?

Wil je deze opleiding volgen om in het ondernemerschap te stappen? Heb je plannen om zelfstandige in hoofdberoep of bijberoep te worden?
 
Dan bekijk je best ook even het cursusaanbod met opleidingen die je wegwijs maken in het Vlaamse ondernemer landschap.