Duits leren online – Zo begin je eraan

Duits is de meest gesproken taal in de EU. En binnenkort kent de Duitse taal ook voor jou bijna geen geheimen meer! Het is algemeen bekend dat de Duitse grammatica niet de gemakkelijkste is om aan te leren, maar met de juiste opleiding leer je Duits spreken en schrijven op je eigen tempo. Zoek een taalcursus Duits die bij jou past en ga meteen aan de slag.
Op deze pagina vergelijk je snel en makkelijk verschillende cursussen Duits bij online aanbieders. Kies de goedkoopste cursus om Duits te leren of ga voor de meest uitgebreide. De keuze is aan jou!
Heb je weinig of geen voorkennis dan start je met een cursus Duits voor beginners. Hier leer je een degelijke basiskennis aan woordenschat en grammatica. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je al meer kennis hebt. Een cursus Duits voor gevorderden is de logische opvolgerHier fris je je kennis van de Duitse taal op en ga je dieper in op de materie. Zo leer je zelfverzekerd en vlot communiceren in het Duits. Ook meer specifieke opleidingen kan je vinden bij één of meerdere gespecialiseerde aanbieders. Zo is er bijvoorbeeld een cursus zakelijke communicatie Duits of een inleiding in het technisch vertalen Duits.
Gebruik de zoekbalk om een specifieke opleiding Duits te vinden. Druk op de meer info knop als je meer wil weten over de door jou geselecteerde opleiding.

 

Duits voor beginners

Wil je Duits leren omdat je naar Duitsland op vakantie gaat of om indruk te maken op je lief?
Tijdens de basis cursus Duits voor beginners leer je hoe de taal in elkaar zit en ga je van start met een basis woordenschat. Je leert ook de basis grammatica.
Aan het eind van deze cursus mag je verwachten dat je een aardig woordje Duits spreekt en dat je goed je plan kunt trekken wanneer je doorheen Duitsland reist.
De weg vragen, een dagschotel bestellen en een boodschappenlijstje opstellen in Duits, zullen geen probleem voor je vormen. Je kunt aan het eind van deze opleiding een basisgesprek voeren in de Duitse taal.

Duits voor gevorderden

Heb je al een beetje kennis van de Duitse taal, maar wil je jezelf verdiepen in deze taal en je woordenschat verder uitbreiden? Dan is de cursus Duits voor gevorderden waarschijnlijk ideaal voor jou.
Tijdens de cursus Duits voor gevorderden die je online kunt volgen, leer je heel wat meer dan alleen maar de basis. Na deze thuisopleiding kan je heel goed je plan trekken in het Duits.

Zakelijke communicatie Duits

Heb jij een goede kennis van het Duits nodig voor je job? Mensen die regelmatig met klanten en partners corresponderen in het Duits, is de zelfstudie zakelijke communicatie Duits een goed begin.
Aan het eind van deze opleiding ben je in staat om vloeiend Duits te spreken en te schrijven. Je kunt antwoorden op zakelijke vragen en kan een diepgaand gesprek voeren met een Duitstalige correspondent.

 

Waarom online Duits leren?

Duits is een wereldtaal en behoort tot de meest gesproken talen in Europe. Duitsland is dan ook een bijzonder groot land in oppervlakte en het land telt erg veel inwoners. Ook op zakelijk gebied kan je in Duitsland altijd terecht.
Ben je op zoek naar een nieuwe job bij een tech gigant of wil je verhuizen naar Duitsland? Misschien wil je gewoon op vakantie naar Duitsland.
Er zijn meer dan genoeg redenen om Duits te leren! Het is dan ook één van de beste talen die je momenteel kan leren. Als dat nog niet genoeg redenen zijn, dan kan je het ook altijd doen om je hersenen te trainen, want het leren van een nieuwe taal is een echte brain booster!

Duits leren online – een nieuwe skill erbij

Een nieuwe skill brengt je altijd alleen maar voordelen, zeker wanneer dat een nieuwe taal is. Hoe vaak kom je die droomvacature tegen die zegt: kennis van Duits is een mooie plus!
En inderdaad: Duits is een taal die door miljoenen mensen gesproken wordt. Nu jij nog.
Of je nu online Duits wil leren omdat je met de camper een paar maanden door Duitsland wil trekken, of omdat je toekomstige droomjob een kennis van Duits vereist: je verliest nooit met het leren van die nieuwe taal.
Het feit dat je zo makkelijk een online cursus Duits kunt volgen, biedt bovendien enorm veel voordelen. Jij studeert volgens je eigen termen. Dat betekent dat je niet op een bepaald uur in een klaslokaal verwacht wordt. Nee, je kunt Duits studeren vanuit je comfortabele woonkamer, wanneer je kinderen slapen of wanneer je partner met de nacht werkt… jij kiest!
Je hebt nu echt geen enkel excuus meer om je online opleiding Duits nog langer uit te stellen!

Wil je deze opleiding volgen om je eigen zaak te starten?

Wil je deze opleiding volgen om in het ondernemerschap te stappen? Heb je plannen om zelfstandige in hoofdberoep of bijberoep te worden?
 
Dan bekijk je best ook even het cursusaanbod met opleidingen die je wegwijs maken in het Vlaamse ondernemer landschap.