Chinese Massage Training

Ben je gefascineerd door de wereld van de traditionele Chinese geneeskunde? Wil je graag zelf professionele massages geven volgens de eeuwenoude principes van de vijf elementen theorie en de meridianenleer? Dan is deze Chinese Massage Training helemaal op jouw lijf geschreven!Tijdens deze opleiding kom je in de eerste plaats alles te weten over de traditionele Chinese geneeskunde.

590,00 

Beschrijving

Ben je gefascineerd door de wereld van de traditionele Chinese geneeskunde? Wil je graag zelf professionele massages geven volgens de eeuwenoude principes van de vijf elementen theorie en de meridianenleer? Dan is deze Chinese Massage Training helemaal op jouw lijf geschreven!
Tijdens deze opleiding kom je in de eerste plaats alles te weten over de traditionele Chinese geneeskunde. Zo maak je uitgebreid kennis met de yin en yang, en de vijf elementen theorie. Verder krijg je een uitgebreide basis anatomie mee en leer je alles over acupunctuurpunten en massage manipulaties. Tot slot kom je ook alles te weten over de voetreflexologie en leer je ontspannende voetmassages geven.
Deze unieke en allesomvattende opleiding werd samengesteld en wordt gedoceerd door Zhong Zhi, erkend therapeut in de Traditionele Chinese Massage en Acupunctuur, en voorzitter van de European Federation of Traditional Chinese Culture. Zo krijg je les van een echte vakspecialist die jouw volledig onderdompelt in de wereld van de traditionele Chinese geneeskunde. Deze opleiding wordt bovendien volledig in het Engels gedoceerd.
Aan het einde van deze opleiding kan je professionele massages geven volgens de eeuwenoude principes van de traditionele Chinese geneeskunde. Je beheerst niet enkel de theoretische basis maar kan ook probleemloos massagemanipulaties uitvoeren, gebruik maken van acupunctuurpunten én voetmassages geven volgens de methode van de voetreflexologie.
Content
Theoretische basis van de Traditionele Chinese Geneeskunde
Yin en yang en de vijf elementen theorie
Fysiologische functies van de Traditionele Chinese Massage
Acupunctuurpunten
Anatomie van het lichaam
Manipulatie door massage
Voetreflexologie begrijpen en uitvoeren
Competences
Je kan een professionele Chinese Massage geven.
Je voert specifieke massagemanipulaties correct uit.
Acupunctuurpunten? Jij gebruikt ze om blokkades te doen verdwijnen als sneeuw voor de zon.