Budgetcoach

Wil jij je financiën dringend op orde brengen? Zit je met schulden? Wil je meer sparen en investeren in een auto, een huis of een welverdiende wereldtrip? Wil je je kinderen een appeltje voor de dorst meegeven voor later?Met deze speciaal ontworpen thuiscursus Budgetcoach word je heer en meester over je inkomsten en uitgaven.

332,00 

Beschrijving

Wil jij je financiën dringend op orde brengen? Zit je met schulden? Wil je meer sparen en investeren in een auto, een huis of een welverdiende wereldtrip? Wil je je kinderen een appeltje voor de dorst meegeven voor later?
Met deze speciaal ontworpen thuiscursus Budgetcoach word je heer en meester over je inkomsten en uitgaven. Je krijgt de mindset en de technieken waarmee je je financiën efficiënt beheert en duurzame investeringen doen. Zo kom je steeds dichter bij je grote doelen en dromen. Budgetplannen worden jouw beste vriend waardoor je aan het einde van de maand aangenaam verrast bent van de surplus op je bankrekening.
Na deze thuiscursus help je ook anderen in hun financiële planning. Je kan dan ook direct als professionele budgetcoach aan de slag! Jouw motto? Every penny counts!
Content
Wat is een budget?
Overzicht van je inkomsten en uitgaven
Budgetplanning: 101
Investeringen en beleggingen
Financiële situaties in al hun vormen: gezond en schadelijk
Starten als zelfstandig budgetcoach
Competences
Jij krijgt stap voor stap controle over inkomsten en uitgaven.
Jij stelt realistische budgetplannen op, altijd op maat van de klant.
Je interpreteert financiële situaties en herkent schadelijke financiële gewoontes.
Je coacht en overtuigt mensen om hun financiën duurzaam in eigen handen te nemen.