Boekhouden BSO

Ben je bezig met je examens bij de Examencommissie Secundair Onderwijs? Moet je het vak Boekhouden BSO nog afleggen of ga je het opnieuw afleggen? Heb je graag een complete cursus om in te studeren zonder zelf je eigen studiemateriaal bij elkaar te moeten zoeken? Kies dan voor de thuisstudie Boekhouden BSO!Aan de hand van het uitstekende cursusboek en de online begeleiding van een vriendelijke vakdocent behaal jij binnen de kortste keren je deelattest Boekhouden BSO en sta je een stap dichter bij je waardevolle diploma Secundair Onderwijs.

199,00 

Beschrijving

Ben je bezig met je examens bij de Examencommissie Secundair Onderwijs? Moet je het vak Boekhouden BSO nog afleggen of ga je het opnieuw afleggen? Heb je graag een complete cursus om in te studeren zonder zelf je eigen studiemateriaal bij elkaar te moeten zoeken? Kies dan voor de thuisstudie Boekhouden BSO!
Aan de hand van het uitstekende cursusboek en de online begeleiding van een vriendelijke vakdocent behaal jij binnen de kortste keren je deelattest Boekhouden BSO en sta je een stap dichter bij je waardevolle diploma Secundair Onderwijs.
Content
De noodzakelijke basisbegrippen in het boekhouden.
Alles over de BTW, de BTW-aangifte en het rekeningenstelsel.
De vereenvoudigde boekhouding.
De dubbele boekhoudingen: balans en inventaris, het grootboek en het journaal, de proef- en saldibalans en de jaarrekening.
Bezoldigingen en eindejaarsverrichtingen.
Investeringen en financieringen met vaste activa.
De startende ondernemer; zich vestigen als zelfstandige.
Competences
De basisbegrippen in het boekhouden kennen geen geheimen meer voor je
BTW, vereenvoudigde of dubbelel boekhouding, jaarrekeningen? Jij kent er alles van!
Weten hoe je je moet vestigen als zelfstandige