Beauty Consultant (Allround)

Ben jij iemand die de natuurlijke schoonheid van anderen nog meer wil accentueren?Ga je zelf graag aan de slag met make-up en heb je ook interesse in gelaats- en schoonheidsverzorging? Droom je van een ;carrière in de beautysector, bijvoorbeeld als Beautyspecialiste in een Gezondheids- en WellnessCentrum of Schoonheidssalon? Of misschien wil je starten als zelfstandig Schoonheidsdeskundige of Allround Schoonheidsspecialist?Dan ben jij geknipt voor de opleiding Allround Beauty- en Wellnessdeskundige! In vier modules leer jij hoe je je klanten in de watten kan leggen en hoe je hen laat stralen van kop tot teen.

995,00 

Beschrijving

Ben jij iemand die de natuurlijke schoonheid van anderen nog meer wil accentueren?
Ga je zelf graag aan de slag met make-up en heb je ook interesse in gelaats- en schoonheidsverzorging? Droom je van een ;carrière in de beautysector, bijvoorbeeld als Beautyspecialiste in een Gezondheids- en WellnessCentrum of Schoonheidssalon? Of misschien wil je starten als zelfstandig Schoonheidsdeskundige of Allround Schoonheidsspecialist?
Dan ben jij geknipt voor de opleiding Allround Beauty- en Wellnessdeskundige! In vier modules leer jij hoe je je klanten in de watten kan leggen en hoe je hen laat stralen van kop tot teen.
Content
Verschillende schoonheidstechnieken toepassen
Heilzame en deugddoende massages geven
Behandeling en verzorging van de voet
Make-up aanbrengen op elk huidtype, voor elke gelegenheid en stijl
Gelnagels aanbrengen, bijwerken, verzorgen en verwijderen
Competences
Module 1: Schoonheidsspecialist
Module 2: Massagetherapeut
Module 3: Pedicure
Module 4: Keuzevak Visagie (Allround) OF Gelnagels