Arabisch leren online – Vind de perfecte opleiding

Heb jij interesse om jezelf de Arabische taal eigen te maken? Dan ga je best op zoek naar een complete online cursus Arabisch. Je begint met een cursus waarbij je aan de slag gaat met Arabisch leren online. Daarna kan je jezelf eventueel verder verdiepen in de taal met een opleiding voor gevorderden.
 
Dit is het online aanbod voor cursussen die jij van thuis uit kunt volgen.
Er bestaat een ruim aanbod aan diverse online cursussen Arabisch voor beginners. Deze beginnerscursussen zijn alvast een goede start voor jouw verdere traject.
 
Heb je na een opleiding voor beginners zin om nog een stapje verder te gaan? Dan bestaan ook daar ruimschoots mogelijkheden om je kennis verder uit te breiden. Zo kan je je verdiepen in de diverse dialecten, zoals Egyptisch en Levantijns.

 

Arabisch voor beginners

De online cursus Arabisch voor beginners voert je mee in de formele Arabische taal. Dit is de officiële taal waar de andere talen in deze lijst van afgeleid zijn. Het is dan ook de best mogelijke start die je kan nemen als je nog geen ervaring hebt met deze taal.
 
Je leert tijdens deze basiscursus alle belangrijke beginselen van deze taal en cultuur.
Aan het eind van de opleiding Arabisch voor beginners ben je in staat om een normaal gesprek te voeren over dagdagelijkse onderwerpen. Je leert de begroetingen en aanspreekmethodes.
 
Daarnaast leer je ook hoe je jezelf uit de slag kan trekken tijdens een vakantie naar een Arabisch sprekend land.

Egyptisch

De opleiding Egyptisch Arabisch voor beginners leidt je in in deze rijke en culturele taal die in Egypte gesproken wordt. Egyptisch wordt vaak beschouwd als de meest interessante en vaakst gesproken taal binnen de Arabische sub talen.
 
Egypte is niet alleen één van de grootste Arabische landen, het is ook nog eens een populaire vakantiebestemming.
 
Je kunt deze opleiding dus alvast gebruiken wanneer je een reisje plant naar Egypte, maar er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan het leren van Egyptisch Arabisch.
 
Zo is Egypte ook een interessant land in de zakenwereld. Zoek jij een job of carrière in een industrie die handelt met Egypte? Dan staat deze cursus alvast mooi te blinken op je CV.

Golf Arabisch voor beginners

Golf Arabisch is de meest gesproken taal in de landen in rondom Perzische Golf en daarbuiten. Je kunt met deze taal teerecht in landen als Koeweit, Abu Dhabi, Dubai, Qatar, Saoedi Arabië, Qatar, Oman, …
 
Ook het Golf Arabisch is een interessante taal om op je CV te zetten, want Westerse landen corresponderen zeer geregeld met industrieën in bovenvermelde landen.
 
Behalve de interessante aanwinst op je CV, is Golf Arabisch ook een interessante taal wanneer je fan bent van culturele reizen in deze regio. Zo kan je makkelijk een reisje plannen naar de Verenigde Arabische Emiraten en weten dat je jezelf uit de slag kan trekken na deze taalcursus.

Levantijns voor beginners

Levantijns Arabisch wordt gesproken in het westelijk Middelandse Zeegebied. Deze taal wordt in veel Arabische landen gesproken en heeft bovendien veel culturele waarde en geschiedenis.
 
Je leert tijdens deze beginners opleiding de basis begroetingen en uitspraken die je in het dagelijkse leven kan gebruiken.
 
Aan het eind van deze cursus kan je makkelijk een gesprek aanknopen met iemand die Levantijns Arabisch spreekt. Ook voor zakelijke doeleinden is deze cursus bijzonder geschikt.

Wat is het verschil tussen Arabisch, Egyptisch en Levantijns?

Zoals je tussen de opleidingen kan zien, bestaat er behoorlijk wat variatie in de verschillende volkstalen en dialecten die je kan studeren.
Het basis Arabisch dat je leer tin de beginners opleidingen Arabisch, is de klassieke Arabische spreektaal. Als je niet weet welke opleiding te kiezen, dan start je best met de cursus Arabisch voor beginners.
 
Egyptisch Arabisch wordt onder andere in Egypte gesproken, maar je kunt met deze variant veel verder geraken dan alleen maar in Egypte. Deze vorm van Arabisch heeft namelijk erg veel gemeen met Soedanees en Sa’Idi.
 
Levantijns Arabisch is een andere volkstaal die gesproken wordt in Jordanië, Palestina, Syrië en Libanon.
 
Golf Arabisch is dan weer de typische spreek taal in de landen die zich in het Arabische schiereiland bevinden.
 
De Arabische taal is in veel gevallen een mengeling van de verschillende volkstalen. Alles begint met de formele taal die je leert tijdens de beginnerscursus Arabisch.

Wat kan je verwachten van de online cursussen Arabisch?

Wil je online Arabisch leren? Dit kan je verwachten van een online opleiding.
 
  • Leer Arabisch lezen, schrijven, spreken en begrijpen
  • Begrijp de basis van de taal
  • Basis grammatica
  • Een goede basis aan woordenschat
  • Voer een dagdagelijks gesprek met een Arabisch correspondent
  • Ontdek de rijke Arabische cultuur
  • Studeer op je eigen tempo
  • Volg je opleiding vanuit het comfort van je eigen woning

De voordelen van Arabisch leren online

Arabisch is de officiële taal van maar liefst 22 verschillende landen. Je komt met deze taal dus behoorlijk ver. Alle landen die Arabisch als officiële taal hebben, zijn bovendien ook landen waar het mogelijk is om werk te vinden, maar waar we in Westerse landen ook vaak mee corresponderen op zakelijk niveau.
 
Als jij de Arabische taal machtig bent en bij op je CV kan zetten, dan geeft dat jou een behoorlijke voorsprong op andere sollicitanten.
 
Behalve voor eventuele werkkansen, geeft Arabisch je ook toegang tot een heel rui gebied van de wereld. Je leert jezelf behelpen in verschillende landen en dat maakt bijvoorbeeld reizen een stuk makkelijker.

Wil je deze opleiding volgen om je eigen zaak te starten?

Wil je deze opleiding volgen om in het ondernemerschap te stappen? Heb je plannen om zelfstandige in hoofdberoep of bijberoep te worden?
 
Dan bekijk je best ook even het cursusaanbod met opleidingen die je wegwijs maken in het Vlaamse ondernemer landschap.