Administratief Bediende

Heb jij zin in een job met verantwoordelijkheid? Een job die uitdagend is en waar mensen naar je opkijken? Dan is de allround-opleiding Administratief Bediende perfect voor jou!In deze opleiding til je jouw organisatorische talenten naar een nog hoger niveau! Je leert er werken met alle relevante computersoftware en doet zo je cv nog meer schitteren.

596,00 

Beschrijving

Heb jij zin in een job met verantwoordelijkheid? Een job die uitdagend is en waar mensen naar je opkijken? Dan is de allround-opleiding Administratief Bediende perfect voor jou!
In deze opleiding til je jouw organisatorische talenten naar een nog hoger niveau! Je leert er werken met alle relevante computersoftware en doet zo je cv nog meer schitteren. Daarnaast wordt je volledig klaargestoomd voor de jobinhoud van Administratief bediende.
Je leert helder communiceren, je werktijd indelen, overzicht bewaren en het hoofd koel houden in stresserende situaties. Deze opleiding geeft je alle praktische tools om meteen aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt. Wat denk je? Klinkt dit als iets voor jou?
Content
Timemanagement en agendabeheer
Rekeningen en betalingen controleren
Facturen, contracten en lijsten opmaken
Professionele communicatietechnieken
Zakelijke brieven en e-mails schrijven
Professioneel telefoneren
Contacten met klanten onderhouden
Boekhoudkundige bewerkingen toepassen
Microsoft Office als echte professional gebruiken
Met tabellen en grafieken werken
Een vergadering correct voorbereiden en leiden
Competences
Jij laat elke administratie op wieltjes lopen.
Jij hebt de belangrijkste programma’s van Microsoft Office compleet in de vingers.
Jij wordt een onmisbare schakel binnen elk bedrijf.